| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
vigor5

Age: 35 Zodiac:  Gender:  Joined: 04 Oct 2007 Posts: 2396 Location: Zagreb
|
|
| Back to top |
|
Irac
Age: 23 Zodiac:  Gender:  Joined: 29 Mar 2007 Posts: 3015
|
|
| Back to top |
|
CAF

Age: 22 Zodiac:  Gender:  Joined: 01 Jul 2007 Posts: 781 Location: MMA cage
|
Posted: Thu Aug 13, 2009 3:18 pm Post subject: |
|
|
Jak mi je ovaj Florian, BJ ga je razbaca po ringu ko majmuna, ne znam sta mu svi daju drugu rundu... Nije nista napravia cili mec..._________________ | J.Kano wrote: | | ako meso tip izgleda ko kurac onda si cisti.. |
|
|
| Back to top |
|
-HMD-

|
|
| Back to top |
|
CAF

|
|
| Back to top |
|
F.L.A.S.H. Voli moto-kekse

Age: 24 Zodiac:  Gender:  Joined: 21 Apr 2006 Posts: 8469 Location: Skidaona Sala
|
|
| Back to top |
|
CAF

|
|
| Back to top |
|
Vick#7

Age: 26 Zodiac:  Gender:  Joined: 01 Jan 2008 Posts: 138 Location: trenutno Afganistan
|
Posted: Sat Aug 29, 2009 9:50 am Post subject: |
|
|
| jel to danas UFC 102 Couture vs. Minotaur??
_________________ "Ready to Lead, Ready to Follow, Never Quit"
|
|
| Back to top |
|
NO2

Age: 31 Zodiac:  Gender:  Joined: 15 Oct 2007 Posts: 318 Location: ZADAR
|
|
| Back to top |
|
Precision

Age: 19 Zodiac:  Gender:  Joined: 22 Jun 2007 Posts: 5297 Location: Doha, Qatar
|
|
| Back to top |
|
m0nk
Age: 27 Zodiac:  Gender:  Joined: 07 Mar 2007 Posts: 280
|
Posted: Sat Aug 29, 2009 12:49 pm Post subject: |
|
|
| Precision wrote: |
Jel se zna koliko sati po našem vremenu? |
Ako je 22:00 ET, to je znaci 04:00 kod nas.
_________________ You know you're bad when you have to hire forklifts to get a proper spot.
|
|
| Back to top |
|
cemooo

Age: 24 Zodiac:  Gender:  Joined: 17 Aug 2008 Posts: 1272 Location: Rijeka, Studio S
|
Posted: Sat Aug 29, 2009 1:29 pm Post subject: |
|
|
| CAF wrote: | BUMP!
Majku im je**m, Carwin vs Velasquez otkazano sa UFC-a 104, Carwin ide na Lesnara za titulu na UFC 106, a Velasquezu ce bacit onu drolju od Bena Rothwella da ga razdere u prvoj rundi...
Donekle razumijem ovaj potez, s obzirom na Couture/Nog fajt, ali svejedno sam krvnicki tia vidit ovu borbu...  |
ne ne ne!! super je to!! jer gledaj, ja sam nabrijan na velasquesza totalno i stvarno ga zelim gledat u vrhu jos puno godina, zato mislim da je super da se jos ne tuce za nikakve naslove nego da ljepo trenira, uci, jede i napreduje. bit ce on velik borac ako ne poklekne pred tako spartanskim zivotom.
|
|
| Back to top |
|
CAF

|
Posted: Sat Aug 29, 2009 5:29 pm Post subject: |
|
|
Ima smisla to sto kazes, ali meni Velasquez u oktagonu izgleda ko riba u vodi, kao veteran sporta.. Nicim ne pokazuje neiskustvo ili nedoraslost najboljima. Covjek ima nevjerojatnu bradu i vrlo se pametno bori, ne boji se nametati svoj stil makar to bilo vrlo riskantno. To je ono sto mi se kod njega svidja, uvijek izgleda kao da kontrolira borbu makar bio totalni underdog. Jedino na cemu mora poraditi je standup gdje je, uz svo samopouzdanje ipak preotvoren i pruza agresivnom udaracu (kao sto je Carwin) sansu za counterpunch.
Da budem skroz iskren, u ovom trenutku bi prije njemu dao title fight nego Carwinu, ali Carwin je interesantniji jer je uistinu sposoban Brocku slomit celjust na 3 komada u prvoj rundi, sto naravno, fanovi zele , a nadam se da ce se i dogoditi Osim toga, Carwin se (osim vs Gonzage) nije ni imao priliku potpuno pokazati. Pokazao je bradu, pokazao je udarac, ali sve sta sam vidia od ground gamea je bilo ono ustajanje dok je Gonzaga bio na njemu.
Couture vs. Nog-vjerujem da ce biti dobra i zanimljiva borba, borba stilova, za one koji znaju sto gledaju, za istinske MMA fanove, tim vise sto je to jedan od onih dream matcheva koji se desetljecima cekaju.
Borba koja mene osobno najvise intrigira je Marquardt vs Maia (middleweight pre-title fight). Maia je jiu-jitsu cudo, Marquardt nevjerojatno snazan i univerzalan borac.. Moj favorit Maia, iako underdog.
Jardine - T.Silva i Vera - Soszynski takodjer vrlo dobre borbe, jedva cekam!
Nocas se ne spava  _________________ | J.Kano wrote: | | ako meso tip izgleda ko kurac onda si cisti.. |
|
|
| Back to top |
|
Prekret

Age: 28 Zodiac:  Gender:  Joined: 29 Dec 2008 Posts: 633 Location: Sveto tlo Hrvatsko
|
Posted: Sat Aug 29, 2009 5:51 pm Post subject: |
|
|
| Jel se može to negdje na internetu gledat nočas (klasa optimista)?
_________________ Pritom u jedno ne treba sumnjati: kod HDZ-a ljubav prema vlasti uvijek je imala prevagu nad ljubavi prema domovini.
|
|
| Back to top |
|
Precision

Age: 19 Zodiac:  Gender:  Joined: 22 Jun 2007 Posts: 5297 Location: Doha, Qatar
|
|
| Back to top |
|
|