| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
virvirko
|
|
| Back to top |
|
seljo

Age: 23 Zodiac:  Gender:  Joined: 08 Feb 2009 Posts: 1069 Location: udruga oboljelih od Imaginary Lat Sindrom-a
|
Posted: Wed Jul 28, 2010 10:38 pm Post subject: |
|
|
pa imaš mlijeko sa smanjenim iznosom laktoze (ne znam ima li bez)
bijeli kruh
krumpir
kornfleks
grožđice
.
.
. |
|
| Back to top |
|
d3m0n
Age: 21 Zodiac:  Gender:  Joined: 31 Jul 2008 Posts: 550 Location: Negdje u mašti
|
Posted: Thu Jul 29, 2010 7:08 am Post subject: |
|
|
ono mlijeko lagano jutro je s full smanjenom laktozom
a za PWM popij whey s vodom
a i pazi opet sta se tice wheya
najbolje bi bilo da pijes neki peptid ili cisti izolat
_________________ Nema meda koji se ne vrca!
Ni curice koja se ne šminka!
|
|
| Back to top |
|
virvirko
|
Posted: Thu Jul 29, 2010 7:44 am Post subject: |
|
|
e da je to bas tako lako...zato i pitam jeli bi bila ok kombinacija sa soya mlijekom samo, jer on cak ima i veci udio UH po litri od obicnog
whey samo s vodom,nema apsolutno nikakvog smisla koliko ja znam...tako da taj prijedlog otpada odmah u startu lagano jutro mlijeko je smanjene laktoze,ali ne i bez laktoze...tako da se s njim mogu jedino "pocastit" ponekad,a ne ga i pit na dnevnoj bazi u PWM-u
a prijedlozi od selje bi isto bili ok da nema i tu malo vecih zavrzlama hehe dakle nesmijem jest ni bijeli kruh,ni nikakve cjelovite zitarice (kao ni ista drugo bogato vlaknima)...a o grozdicama i suhom vocu mogu jedino sanjat za neki drugi zivot tako da mi to sve skupa ne igra!
tako da vas molim,ako neko ima iskustva i znanja o ovome...a znam da tu ima dosta ljudi koji se razumiju u takva meni nepoznata kemijska djelovanja, da mi pomognu...jer neznam sta mi je najbolja opcija, a stvarno moram pit nekakav PWM, jer ovo kako sad izgledam nakon izlaska iz bolnice,apsolutno nema smisla?!
|
|
| Back to top |
|
mobo

Age: 22 Zodiac:  Gender:  Joined: 07 Nov 2006 Posts: 1349 Location: Rijeka
|
|
| Back to top |
|
skopljak
|
Posted: Thu Jul 29, 2010 9:31 am Post subject: |
|
|
| pa brate smijes li ista jest pitanje je... ne smijes zitarice nista sa vlaknima grozdjice ne smijes jednostavne secere.. ne znam.. jedi krompir i piletinu kao sto ti je mobo i rekao
_________________ Uzet cemo motke i trest okolo
Train smart,eat right,sleep 10 hours a day
|
|
| Back to top |
|
seljo

Age: 23 Zodiac:  Gender:  Joined: 08 Feb 2009 Posts: 1069 Location: udruga oboljelih od Imaginary Lat Sindrom-a
|
Posted: Thu Jul 29, 2010 9:35 am Post subject: |
|
|
| virvirko wrote: | | a stvarno moram pit nekakav PWM, jer ovo kako sad izgledam nakon izlaska iz bolnice,apsolutno nema smisla?! |
ne moraš, nije sve u pwm-u
natraj 2+ g proteina po tjelesnoj težini i budi u kcal suficitu
a pwm možeš i jesti, ne moraš piti
ili možeš kombinirat - znači piješ whey i vodu + ugljikohidrat najviše glikemijskog indeksa koji smiješ konzumirat |
|
| Back to top |
|
Pinjo Moderator

Age: 26 Zodiac:  Gender:  Joined: 20 Oct 2005 Posts: 2453 Location: Zagreb
|
Posted: Thu Jul 29, 2010 9:39 am Post subject: |
|
|
| Meni je super krumpir nakon treninga. Kuhan u kori i posoljen daje potrebne minerale, a za potrebnih 100 - 150g UH nakon treninga mogu se fino najesti. Dobro, kad uzimam brze UH u prahu, onda mi je dovoljno do 100g, ali kako se krumpir ipak malo sporije probavlja, stavim ga uvijek više...
_________________ Nisam nikada 100% zadovoljan!
Nemoj samo gledati. Ugledaj se!
Koliko god dobra napravio treningom, hranom uvijek možeš napraviti još više štete!
Ne postoje glupa pitanja, samo glupi ljudi.
|
|
| Back to top |
|
spartanac

Age: 27 Zodiac:  Gender:  Joined: 15 Sep 2007 Posts: 619 Location: Sisak
|
Posted: Thu Jul 29, 2010 3:40 pm Post subject: |
|
|
| Aj pogledaj na stranici od Marija Jarnečića pod biografijom od koje on bolesti boluje. Mislim da se radi o istoj ako se dobro sjećam kad sam čitao. Nemoj me hvatat za riječ. AKo je tako, probaj se s njim posavjetovat. Mislim da bi ti to bilo najbolje. Pogotovo ako te BB zanima malo više od rekreativnog.
_________________ Life's too short to be small.SIZE rules!
|
|
| Back to top |
|
virvirko
|
|
| Back to top |
|
Branko16

Age: 17 Zodiac:  Gender:  Joined: 19 Aug 2010 Posts: 14 Location: U teretani ili bolnici
|
Posted: Sun Aug 22, 2010 2:50 pm Post subject: |
|
|
| Jel smiješ banane one su dobre
|
|
| Back to top |
|
d3m0n
Age: 21 Zodiac:  Gender:  Joined: 31 Jul 2008 Posts: 550 Location: Negdje u mašti
|
Posted: Mon Aug 23, 2010 5:27 am Post subject: |
|
|
| Branko16 wrote: | | Jel smiješ banane one su dobre |
za BF mozda
daj deckicu nauci bar osnove osnova u praksi i ne bubaj da bi bubao
_________________ Nema meda koji se ne vrca!
Ni curice koja se ne šminka!
|
|
| Back to top |
|
|