| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
kiki_ml
|
Posted: Sat Jul 31, 2010 2:52 pm Post subject: anadrolic- potrebna zastita? |
|
|
Posto mi je ovo prvi post, najprije pozdrav svim clanovima......
E sad, prije nekog vremena bio sam u thailandu, i tamo sam u apoteci kupio anadrolic od british dispensary, ona teta mi je rekla da su to jaki steroidi,ali da mi nece nista biti,naravno, nije spominjala nikakvu zastitu......
Kad sam se vratio u hrvatsku, i procitao sve na internetu, malo sam se ustrasio i prestao uzimati...
Inace, uzimao sam po jednu tabletu na dan, i tako 16 dana.
Sad me zanima dali sam trebao uzimati neku zastitu za vrijeme uzimanja anadrolica, i dali trebam sta uzimati sad kad sam prestao.
Molim vas da mi ne odgovarate nacinom da najprije sve procitam na forumu, i ostalim stranicama, jer jesam, i jos mi nije jasno.
Etp, nadam se da ce te mi pomoci
Unaprijed zahvaljujem.....
|
|
| Back to top |
|
kiki_ml
|
Posted: Sun Aug 01, 2010 4:47 pm Post subject: |
|
|
| Ispricavam se, teblete se zovu androlic
|
|
| Back to top |
|
David

Age: 25 Zodiac:  Gender:  Joined: 14 Mar 2006 Posts: 1013 Location: Poreč
|
Posted: Sun Aug 01, 2010 5:24 pm Post subject: |
|
|
| upiši "anadrol" u tražilicu, ima zanimljivog štiva, što, kako, što poslije itd...
|
|
| Back to top |
|
kiki_ml
|
Posted: Mon Aug 02, 2010 3:15 pm Post subject: |
|
|
| procitao sam mnogo toga, kazu da bi se trebalo uzimati nolvadex i ostala pomagala, dok neki kazu da za tako kratko uzimanje nije potrebno nista, da nema straha od sisica i impotencije, da se tijelo samo vrati u normalu, pa pitam ovdje sta je istina, ako uopce postoji neki standard.......
|
|
| Back to top |
|
David

|
Posted: Tue Aug 03, 2010 7:59 am Post subject: |
|
|
| svi smo mi vrsta za sebe, ali mislim da na to vrijeme uzimanja ti ne treba zaštita.
|
|
| Back to top |
|
Ninooo Ronnie Fan Club

Age: 22 Zodiac:  Gender:  Joined: 04 Aug 2007 Posts: 2128 Location: Osijek - XXL
|
Posted: Tue Aug 03, 2010 8:13 am Post subject: |
|
|
| kiki_ml wrote: | | procitao sam mnogo toga, kazu da bi se trebalo uzimati nolvadex i ostala pomagala... |
Probaj kozmodisk._________________ | Vedran Jaksic wrote: | Realno gledano; čovjek može znati mnogo, malo, ništa, …, ali može i manje od ništa: ako zna nešto što nije istina, odnosno; ako usvoji neku neistinu.
Onda, prvo treba raditi da dovede svoje znanje do nule, a onda, polako, iznad nule! |
|
|
| Back to top |
|
David

|
|
| Back to top |
|
|