| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
cmeljo222

Age: 20 Zodiac:  Gender:  Joined: 20 Feb 2008 Posts: 752 Location: Đakovo
|
Posted: Wed Nov 12, 2008 2:07 am Post subject: Đorđe Balaševič u Beogradu |
|
|
Djole ce posle cetiri godine pauze nastupiti u Centru "Sava", gde ce sredinom decembra odrzati sedam koncerta pod zajednickim naslovom "Kalendar mog detinjstva". Serija koncerata pocinje 12.decembra, trajace do 21-og decembra a organizatori su obecali i da ce publika tokom sedam svima dobro poznatih druzenja, biti u prilici da zajedno sa Djoletom bude i na sceni. Na binu ce biti postavljene okrugle tribine, na koje ce moci da stane ogranicen broj gledalaca - izmedju 600 i 800, dok ostatak dvorane nece biti koriscen. Karte ce biti pustene u prodaju od ponedeljka 10.11 po ceni od 2500 dinara.
Update: u prodaji ostale jos karte za 18-i, 19-i, 20-i i 21-i decembar. Pozurite...
----------------------------------------------------
Jel ide itko na ovu legendu... ja bih išao ali mi jebeno dolazit 2 puta u Beograd kako bi prvo kupio kartu, a onda jos na koncert...
morat cu nesto iskemijat....
_________________ kaže mi cura tijekom seksa "reci mi nešto bezobrazno", a ja onako siroti i neiskusan u tome kažem "jebem ti mater!"
|
|
| Back to top |
|
establishment Ciklira UH

Age: 28 Zodiac:  Gender:  Joined: 18 Sep 2007 Posts: 10556
|
Posted: Wed Nov 12, 2008 7:04 am Post subject: |
|
|
pa neka ti neki forumas napravi uslugu i kupi kartu ti mu lipo uplatis pare nade te se kad ti dodes na koncert popijete shake upoznate se i sta je tu problem,,_________________ | VJ wrote: | | Mjerodavni pokazatelj napretka je ogledalo, a ne vaga! |
Let me first paint you a picture. You walk into your gym, you look around, and you see all sorts of people working out. The out of shape people on the cardio machines, the huge muscular people, and the lean, mean shredded machines. |
|
| Back to top |
|
MeAt

Age: 25 Zodiac:  Gender:  Joined: 04 Aug 2007 Posts: 1287 Location: OpAtIjA
|
Posted: Wed Nov 12, 2008 9:13 am Post subject: |
|
|
| Nikad cuo za njega.
_________________ Is It Progression If A Cannibal Uses A Fork?
|
Amarant Full Rijeka

Age: 22 Zodiac:  Gender:  Joined: 29 Apr 2007 Posts: 9117 Location: Impenetrable fortress of Moravia
|
|
| Back to top |
|
bigben

|
|
| Back to top |
|
Irac
Age: 23 Zodiac:  Gender:  Joined: 29 Mar 2007 Posts: 3015
|
Posted: Wed Nov 12, 2008 12:13 pm Post subject: |
|
|
đorđe je kralj. al ne volim njegovo pjesme. šta ja znam ne pašu mi...
rambo cajke zaglupljuju, shvatit ces i sam. to je najveci drek od glazbe. posebno ako ih slušaš kod kuce, postaneš ameba
|
|
| Back to top |
|
monak Ex mašograd

Gender:  Joined: 08 Jul 2007 Posts: 3166 Location: PSI-HI-JATRIJA ŠALA-LA-LA
|
Posted: Wed Nov 12, 2008 12:25 pm Post subject: |
|
|
| Irac wrote: | đorđe je kralj. al ne volim njegovo pjesme. šta ja znam ne pašu mi...
rambo cajke zaglupljuju, shvatit ces i sam. to je najveci drek od glazbe. posebno ako ih slušaš kod kuce, postaneš ameba |
Nije fer, nije fer, stavrno nije fer, hocu barem jedan dan da sam Sumaher

_________________ I've been trying to figure something in my head, and maybe you can help me out, yeah? When a person is insane, as you clearly are, do you know that you're insane? Maybe you're just sitting around, reading "Guns and Ammo", masturbating in your own feces, do you just stop and go, "Wow! It is amazing how fucking crazy I really am!"? Yeah. Do you guys do that?
|
|
| Back to top |
|
MeAt

|
|
| Back to top |
|
monak Ex mašograd

|
Posted: Wed Nov 12, 2008 12:33 pm Post subject: |
|
|
Ova je najkraljevskija od SVIJU
Cujte ljudi moji sve mi dobro stoji
jer ja nosim bijelo Armani odijelo
oblaci me Gucci to dusmane muci
imam skupe gace sijo ih Versace
Ref. 2x
He, limuzina fina
pijem dobra vina
na mene se loze
sta cu Boze kada mi se moze
Pitao me jaran ko je Donna Karan
Dolce i Gabanna nije za Sabana
ljubim fine dame za tv reklame
vizit karte dijelim lijepo se veselim
Ref. 2x
Kosulja mi cista, nikad dvaput ista
a cipele Boze od tigrove koze
Roleks mi od zlata da se zenska vata
zato Halle Barry hoce da me vjeri
Ref. 2x
Sta cu Boze kada mi se moze
sta cu Boze kada mi se moze
_________________ I've been trying to figure something in my head, and maybe you can help me out, yeah? When a person is insane, as you clearly are, do you know that you're insane? Maybe you're just sitting around, reading "Guns and Ammo", masturbating in your own feces, do you just stop and go, "Wow! It is amazing how fucking crazy I really am!"? Yeah. Do you guys do that?
|
|
| Back to top |
|
MeAt

|
|
| Back to top |
|
monak Ex mašograd

|
|
| Back to top |
|
CrO-aZy

Age: 23 Zodiac:  Gender:  Joined: 21 Dec 2005 Posts: 4454 Location: .:::.::::..::...:.:.:..:::.
|
|
| Back to top |
|
bigben

|
Posted: Wed Nov 12, 2008 12:46 pm Post subject: |
|
|
Ne slusam cajke doma, nemam ni jednu na kompu, samo uzivo je zajebancija vrhunska, barem u St
Btw, ovaj Krmak nije prava cajka, on je parodija  _________________ | Nephill wrote: | ej bog ben,
ti si obična imbecilčina i glup ko kurac.
Srami se svojih gluposti, jadan si, neobrazovan, umišljen, povodljiv, primitivac.
Koji kurac čitaš i komentiraš ako ti se ne sviđa.
Ako sam ja idiot ti si još veči.
Jadna tvoja majKA.
bILO BI NAJBOLJE DA TI NAĐEM IP OD RAČUNALA I POŠALJEM TI AMBULANTNA KOLA JER TI SI RETARDUS. |
|
|
| Back to top |
|
CrO-aZy

Age: 23 Zodiac:  Gender:  Joined: 21 Dec 2005 Posts: 4454 Location: .:::.::::..::...:.:.:..:::.
|
Posted: Wed Nov 12, 2008 12:48 pm Post subject: |
|
|
| bigben wrote: | Ne slusam cajke doma, nemam ni jednu na kompu, samo uzivo je zajebancija vrhunska, barem u St
Btw, ovaj Krmak nije prava cajka, on je parodija  |
Potpisujem ovo.
Cajke nisu moja glazba,ali imam frendova koji slusaju i naravno odem na cajke,jer bolje i to nego doma spavat nakon cuge u kvartu.
Uvijek dobra zajebancija na cajama i redovito me pitaju "Ti ziher ne slusas cajke?"
jbga!
"Make training a habit. By making it a habit, you are virtually eliminating emotion from the decision-making process and, if the habit is ingrained deeply enough, there is no decision to make about training or not - you will train period." |
|
| Back to top |
|
Amarant Full Rijeka

Age: 22 Zodiac:  Gender:  Joined: 29 Apr 2007 Posts: 9117 Location: Impenetrable fortress of Moravia
|
|
| Back to top |
|
|