| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
m0nk
Age: 27 Zodiac:  Gender:  Joined: 07 Mar 2007 Posts: 281
|
Posted: Mon Jul 12, 2010 12:13 am Post subject: |
|
|
| Feuerwehr 112 wrote: | Pazi mOnk prije svega ja ne guglam nigdje neinformisem se i samo posjecujem ovaj forum nemam vremena za guglanje.Prije sam pratio profile MMA boraca ALI od njih je jako malo opravdalo opis profila direktno u kavezu Pr. Marius je bio juniorski prvak poljske u Boksu
A on nezna da stane u gard i kada stane moze pelikan proletiti izmezdu ruku.A za Carwina mogao je da bude sanpion 40 fakulteta i svih divizija on nije dobar hravc on radi mjesavinu losega boksa i americkog fudbala ali eto i taj njegov boks se nemoze uzeti za zlo ako pogledamo ostale Lav je to jako dobro primjetio vecina MMA borca ima jako losu ili prosjecnu boks tehniku.Sto se tice doticnog vezano za njegovu proslost on bi na internacionalnoj sceni u Hrvanju imao jako lose ishode protiv rusa,bugara,iranaca,turaka,kubanaca,armena a upitno bi bilo sa svezdanima i francuzima. |
Div II hrvaci ne idu u medjunarodna natjecanja. Sto ne znaci da njihova skola hrvanja ne valja. Dojma sam da ovo shvacas kao osobni napad, sto nikako nije.
| Feuerwehr 112 wrote: |
Ne guglam stari svoja zapazanja i misljenja pisem nkon onoga sto je moje culo vida registrovalo,da bih napravio anlizu zbivanja sluzim se licnim znanjem i ikustvom bio sam juniorski prvak GER u Judo i ekipni prvak EP Judo.<CTC>. |
Svaka cast, no ono sto meni treba nije vas rezime.
Googlam, pregledam snimku par puta i misljenja sam (a to je i sam Carwin rekao) da je rijec jednostavno o umoru. Vec sam obrazlozio na cemu temeljim svoje stajaliste, pogledao sam ponovno snimku i ne vidim sto je toliko nevjerojatno. Samo treba pogledati stanku izmedju 2 runde i kako disu Carwin i Lesnar. Ta covjeku je najduza borba u ciejloj karijeri bila ona s Mirom, a to je zavrsio za manje od 4 minute. Nikad se nije borio za prvaka i nikad nitko nije izdrzao njegov napad. Tu se istrosio, Lesnar je izdrzao i zavrsilo je tako kako je zavrsilo, ne zato sto je netko los hrvac nego zato sto je netko los takticar.
| vigor5 wrote: | Monk,
Feuer se ne zaletava, nego govori iz iskustva. Nije nepogrešiv, ali se nikako ne može reći da se zaletava. Naprotiv, za judo i wl je najkompetentniji na forumu, što će ti i samom biti jasno ako si imalo potkovan za ova područja i čitaš njegove postove. |
Pratim ovaj forum dosta dugo, znam sto je Feuer pisao u dosadasnjim temama i o sebi. Cijenim njegov doprinos forumu, ali ne vidim sto ne bih mogao reci kada se ne slazem s njim. U ovom slucaju se ne slazem, obrazlozio sam zasto i on me nije nikako razuvjerio. OK. Ne vidim razloga u dizanju ovakve buke, vidim da ste vec skocili u obranu a nitko napadnut nije. Meni dosta.
_________________ You know you're bad when you have to hire forklifts to get a proper spot.
|
|
| Back to top |
|
Feuerwehr 112
Age: 38 Zodiac:  Gender:  Joined: 03 Jul 2007 Posts: 709 Location: Berlin GER
|
Posted: Mon Jul 12, 2010 10:25 am Post subject: |
|
|
mOnk nema potrebe o negativnim razmisljanima,svako ima svoja misljenja i niko ih nikome nemoze nametati niti ga vrijezati razuvjeravati i sklapati paktove zavjere da bi se tom istom naudilo .Prije svega postujem ovaj forum i smatrena ga demokratskim u pravcu osnovnih ljudskih zakona i nacela.Zadrzi svoja misljenja i dalje ja imam svoja i tu je kraj price.
Primjer vigora nikada nisam vido u zivotu niti znam kao se zove ali smataram ga kao dobrog covjeka na osnovu mojih i smo mojih zapazanja i licnih odluka bez da mi neko to kroz psiholoske pritiske namece ko je dobar a ko los .
vigore prelaz ili adaptacija je bila jako mukotrpna i sam si naveo radi se na golo tijelo dalje gusoca je jako velika mislim na kontakt,zavlacenja,zalasci,kopcanja,bacanja su sa jako malim tolerancijama sve se odvija u jako malim radiusima i skucenom prostoru,
intezivno,ekspozivno,nabijeno prsa u prsa.Kao jedan sanpion napisa pravi hrvac mora razmisljati kao sahista,biti jak i eksplozivan kao olimpiski dizac i izdrzljiv kao martonac.Hrvanje je je jedan pravi olimpiski borilacki sport spoj snage i umjeca. |
|
| Back to top |
|
doktor

|
|
| Back to top |
|
Precision

Age: 19 Zodiac:  Gender:  Joined: 22 Jun 2007 Posts: 5546 Location: Doha, Qatar
|
|
| Back to top |
|
fist Shaka Zulu

Age: 32 Zodiac:  Gender:  Joined: 18 Jan 2006 Posts: 578 Location: Catskill, NY
|
Posted: Sun Jul 18, 2010 7:20 pm Post subject: |
|
|
| Boby Lashley bivši kečer, jako živinče, odličan hrvač. Još nije radio meč s top borcem ali zasad djeluje solidno.
|
|
| Back to top |
|
doktor

|
|
| Back to top |
|
Mister

Age: 26 Zodiac:  Gender:  Joined: 25 Oct 2008 Posts: 375
|
|
| Back to top |
|
Mersim
|
|
| Back to top |
|
fist Shaka Zulu

Age: 32 Zodiac:  Gender:  Joined: 18 Jan 2006 Posts: 578 Location: Catskill, NY
|
|
| Back to top |
|
yojimbo

Age: 32 Zodiac:  Gender:  Joined: 13 Dec 2007 Posts: 2685 Location: Sarajevo
|
Posted: Thu Jul 22, 2010 8:49 am Post subject: |
|
|
Evo za vas koji pratite MMA, vjerovatno zanimljiva knjiga. Forrest Griffin Got Fight?: The 50 Zen Principles of Hand-to-Face Combat
http://www.mediafire.com/?ik2xkgjwyzz
Infantilna i manje-vise duhovita, pravo ljetno stivo.
_________________ Menestyksen avain oli tiukka keskittyminen, mielikuvituksen käyttö ja vaihtelevat ajo linjat.
|
|
| Back to top |
|
CAF

Age: 23 Zodiac:  Gender:  Joined: 01 Jul 2007 Posts: 878 Location: MMA cage
|
|
| Back to top |
|
Mister

|
|
| Back to top |
|
CAF

Age: 23 Zodiac:  Gender:  Joined: 01 Jul 2007 Posts: 878 Location: MMA cage
|
|
| Back to top |
|
Mister

|
|
| Back to top |
|
David

Age: 25 Zodiac:  Gender:  Joined: 14 Mar 2006 Posts: 1008 Location: Poreč
|
Posted: Fri Jul 23, 2010 11:07 am Post subject: |
|
|
ma samo malo... pa koliko vas misli da je Fedor izgubio slučajno?
pogledajte malo bolje borbu, odnosno prijašnje borbe gdje se Fedoru pokušava raditi poluga. NIKAD nije držao ruku na tijelu protivnika, nikad nije pustio hvat na ruku. ovaj puta nije odmicao, a mogao je. na nekoliko borbi se vidi kako se neda hvatati, pa makar dobivao po glavi. totalno krivi položaj glave u toj poziciji. prvi put sam vidio da je tako postupao.
i kao zadnje, vidim da nitko nije pratio dešavanja na ruskim i japanskim kladionicama: milijuni i milijuni su podignuti nakon Fedorovog poraza. slučajno? mislim da ne...
|
|
| Back to top |
|
|