| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Gordan

|
|
| Back to top |
|
m0nk
Age: 27 Zodiac:  Gender:  Joined: 07 Mar 2007 Posts: 281
|
Posted: Wed Jul 15, 2009 6:54 pm Post subject: |
|
|
| Gordan wrote: | ako se nisam preracuno danas je strikeforce...
|
errrrm, 15.8.
_________________ You know you're bad when you have to hire forklifts to get a proper spot.
|
|
| Back to top |
|
Gordan

|
|
| Back to top |
|
untitled

Age: 21 Zodiac:  Gender:  Joined: 02 Jul 2008 Posts: 1354 Location: Zagreb
|
|
| Back to top |
|
-HMD-

|
|
| Back to top |
|
svirko

|
Posted: Fri Jul 17, 2009 3:08 pm Post subject: |
|
|
Po cemu je on poznat osim sto je bivsi jebac Gina-e , pa da si jos uspio naici na 2 njegova dokumentarca,
lik ima Record 2 - 4 - 0 (Win - Loss - Draw)
|
|
| Back to top |
|
-HMD-

|
Posted: Sat Jul 18, 2009 10:54 am Post subject: |
|
|
| svirko wrote: | Po cemu je on poznat osim sto je bivsi jebac Gina-e , pa da si jos uspio naici na 2 njegova dokumentarca,
lik ima Record 2 - 4 - 0 (Win - Loss - Draw) |
Po tomu što je jedan od najboljih kickboxera u povjesti, dugo je bio prvak dok nije prešao u MMA, a mislim da u cijeloj kickbox karijeri ima jedan poraz...
Jedan imaš ovdje http://www.mtv.com/videos/misc/287549/the-pressures-on.jhtml#id=1596568
Drugi je isto na mtvevim stranicama a zove se True Life: I'm a Muay Thai Fighter
|
|
| Back to top |
|
cemooo

Age: 25 Zodiac:  Gender:  Joined: 17 Aug 2008 Posts: 1283 Location: Rijeka, Studio S
|
Posted: Mon Aug 03, 2009 9:06 pm Post subject: |
|
|
fedor potpisao za strikeforce.
inace mi se sere od dane white i njegovih izjava ali ovaj put moram ga citirati jer je covijek rekao jedinu istinu:
"Fedor is a f---ing joke," UFC President Dana White responded Monday after learning that Emelianenko had signed with Strikeforce. “He turns down a huge deal and the opportunity to face the best in the world to fight nobodies for no money!"
|
|
| Back to top |
|
Irac
Age: 23 Zodiac:  Gender:  Joined: 29 Mar 2007 Posts: 3015
|
Posted: Mon Aug 03, 2009 10:04 pm Post subject: |
|
|
| šta sere govno američko. kako tu stoku mrzim. jao. jedino što me živcira u današnjem svijetu su ovi ameri. mrtva stoka. sta sere govnar, pa zadnji put kad su poslali fedoru prvaka ufc-a, lik je dobio batina u 30 sekudni. Pa ja da sam fedor nebi uopce se zamarao ufc-om
|
|
| Back to top |
|
Precision

Age: 19 Zodiac:  Gender:  Joined: 22 Jun 2007 Posts: 5553 Location: Doha, Qatar
|
|
| Back to top |
|
Irac
|
Posted: Tue Aug 04, 2009 10:17 am Post subject: |
|
|
| Precision wrote: | Ma strikeforce i UFC se dogovore u pola sata ako im je u interesu da se Fedor bori sa nekim iz UFC-a.
Kao drugo trebaš ti naći Fedoru protivnika, a da ga ovaj ne ubije u prvi 30 sekundi.
Poslali mu nekog kineskog mutanta od 150 kg pa ga ovaj pojeo  |
potpis. stvarno mi se gadi to sve i kavez, i ufc i lesnar. gdje su oni dani prieda, minotaura, fedora, mirka. Japan je bio raj rajeva za borilačke sportove, od atmosfere, borbi, pa i svega ostaloga. Mogao si uživat dan i gledat mečeve. Ovo danas mi se gadi. Sjecam se kad je neuka stoka počela zviždat nekom brazilskom jiu jitsu borcu jer se pazite, neatraktivno borio Pa šta oni očekuju, da se donesu palice, ružičaste gačice, obuku plašt u obliku američke zastave i gleda dva izblajhana pedera od 120 kg kako se bacaju jedan na drugog ko u onim mrtvim kečerima. De odjebite, i drižite se svog smeca od sporta bejbola, ponesite si 100 kg hrenovki i 4 vekne kruha i žderite. Ostavite borilačke sportove onima koji to znaju cjenit, i koji su to izmisili.
|
|
| Back to top |
|
Precision

Age: 19 Zodiac:  Gender:  Joined: 22 Jun 2007 Posts: 5553 Location: Doha, Qatar
|
|
| Back to top |
|
Irac
|
|
| Back to top |
|
Mersim
|
Posted: Tue Aug 04, 2009 11:19 am Post subject: |
|
|
| Ono što je Fedoru ponuđeno od strane UFC je doslovno basnoslovan ugovor najbolji u povijesti MMA...ako je netko ovdje smeće onda su to Fedorovi manageri jer vjerujem da oni odlučuju većinu...ono što jebeni rusi traže od ufca pristala bi samo budaletina...
|
|
| Back to top |
|
Nema_Vise_Bureka

|
Posted: Tue Aug 04, 2009 12:06 pm Post subject: |
|
|
bas bi bilo zanimljivo pogledati fedora protiv lesnara_________________ Ako zelis imat tijelo sexy pumpaj, pumpaj  |
|
| Back to top |
|
|